Srbija pobedila Čile

Golove za Srbiju postigli su Lazar Marković u 22. minutu, Filip Đorđević u 48. i Filip Đurđić u 60, dok je jedini strelac za Čile bio je Anhelo Enrikes u 88.

POGLEDAJ VIDEO: Čile - Srbija 1:3

Vođstvo Srbiji doneo je Marković u 22. minutu, posle odličnog prodora Miralema Sulejmanija po desnom boku nakon centaršuta, pronašao je mladog fudbalera Partizana, koji je glavom zatresao mrežu Migela Pinta.

Srbija: Brkić, Ivanović (Lomić od 46), Kolarov (Rukavina od 46), Maksimović, Tomović, Milivojević (Ignjovski od 85), Petrović, Marković, Sulejmani (Tadić od 60), M. Šćepović (Đorđević od 46), Đuričić (Radovanović od 60).

Čile: Pinto, Hara, Gonsales, Rohas, Itura (Opaso od 46), Fernandes, Vidal, Medel, Besažur (Mena od 70), Sančes (Enrikes od 20), Vargas (Gutijeres od 56).

Fudbaler Nanta Filip Đorđević, je nakon odličnog proigravanja imenjaka Đuričića, pogodio za 2:0 na početku drugog poluvremena.

Isti igrači bili su akteri u 65. minutu, samo je ovaj put na asistenciju Đorđevića, fudbaler Herevena zatresao mrežu za 3:0.

Čile je do jedinog gola došao u poslednjim minutima meča, nakon slobodnog udarca, koji je izveo Matias Fernandes, u skoku se najbolje snašao Enrikes i glavom zakucao loptu u mrežu.

Čile je od 78. minuta igrao sa igračem manje, pošto je Arturo Vidal dobio direktan crveni karton.

Ovo je bila poslednja utakmica Srbije u 2012. godini, a još jednu proveru, pred utakmicu sa Hrvatskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo imaće 6. oktobra.

Beta

Pogledajte još