Zamislite Džordža Klunija kao Nikolu Teslu?!

0

Osim što će, kako se najavljuje, Kristijan Bejl igrati čuvenog naučnika, sada se "kuva" još jedan film o Tesli u kome će ova uloga, navodno, pripasti Džordžu Kluniju. Da li je ovo moguće?

Bred Bird, holivudski reditelj koji je režirao poslednji nastavak iz serijala “Nemoguća misija”, planira da snimi najblaže rečeno neobičan film o srpskom naučniku Nikoli Tesli. Glavnu ulogu bi mogao igrati ni manje ni više nego Džordž Kluni.

SAZNAJTE VIŠE: O drugom filmu o Nikoli Tesli koji se priprema!

Tesla i vanzemaljci?
Scenario je krajnje intrigantan i bavi se Teslom koji je uspeo da ostvari komunikaciju sa vanzemaljskim bićima sa Marsa, i to preko svog transmitera koji je sagradio u Kolorado Springsu, a čija je prvobitna namena bila bežični prenos električne energije.

Scenarista i producent Dejmon Lindlof, koji je radio na popularnoj seriji “Lost”, filmovima “Prometej”, “Kauboji i vanzemaljci”, “Zvezdane staze”, napisao je scenario za ovaj film koji je već opisan kao pandan “Bliskom susretu treće vrste”, prenosi „Blic“ vest „The Hollywood Reportera“.

O ovom projektu se za sada ne zna previše, osim da iza njega stoji studio „Dizni“ koji je Birdu poverio režiju jer nakon velike zarade „Nemoguće misije: Protokol duh“ je dokazao da ume da udovolji ukusu bioskopske publike.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.