Džaja: Okrećem se porodici i Zvezdi!

0

Bivši predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je da će se, posle odluke predsednika Srbije Tomislava Nikolića da ga oslobodi krivičnog gonjenja, potpuno posvetiti porodici i radu u Zvezdi.

„Kao što je poznato, iz postupka koji je vođen, mene nikada niko nije teretio, niti od mene bilo šta potraživo, pa tako nisam oštetio ni pojedinca, ni državu, ni Zvezdu. Ništa protivzakonito nisam uradio ni prema kome“, preneo je klupski sajt Crvene zvezde izjavu Dragana Džajića.

„Dokazi za ove moje tvrdnje su u predmetu. Zahvalan sam predsedniku Nikoliću što je ovim činom pokazao razumevanje da sam gurnut u neosnovani krivični postupak. Sada se u potpunosti okrećem porodici i Crvenoj zvezdi“
, dodao je Dragan Džajić.

Protiv Džajića i njegovih saradnika vodio se postupak zbog optužbi da su prisvojili oko osam miliona evra od transfera fudbalera.

Legendarni fudbaler u utorak uveče je izabran za predsednika desetočlane Radne komisije, koja ima zadatak da sportski i finansijski stabilizuje fudbalski klub Crvena zvezda.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.