Samoubistvo zbog loše ocene iz engleskog

Dunja B. (15), koja je u četvrtak oko 19 sati skočila s terase trećeg sprata zgrade u Ulici Miloša Pocerca u Beogradu, preminula je preksinoć u Urgentnom centru uprkos naporima lekara da je spasu. BEOGRAD - Tragedija!

Dunja B. (15), koja je u četvrtak oko 19 sati skočila s terase trećeg sprata zgrade u Ulici Miloša Pocerca u Beogradu, preminula je preksinoć u Urgentnom centru uprkos naporima lekara da je spasu. Okolnosti pod kojima je devojčica stradala nisu potpuno razjašnjene, ali policija sumnja da se ona ubila zbog loše ocene iz engleskog jezika.

- Probudila me je ćerka sva u suzama, nije prestajala da plače. Bila sam zbunjena, uplašila sam se da joj je pozlilo, a ona mi je rekla: „Mama, Dunje više nema“... Svi smo potreseni, mogu samo da zamislim kako je njenim jadnim roditeljima - priča majka jedne Dunjine školske drugarice koja je želela da ostane anonimna.

Neutešnoj porodici nastradale Dunje B. juče su brojni prijatelji i rodbina izjavljivali saučešće. Roditelji devojčice nisu imali snage da daju bilo kakve izjave za medije.

Podsetimo, Dunja B. je skočila sa ograđene terase dok su njeni roditelji bili u stanu. Nesrećna devojčica pala je sa 15 metara na prednji deo „reno lagune“, koja je ublažila pad. Od siline udarca Dunja se odbila o automobil i otkotrljala nekoliko metara.
Hitno je prebačena u Urgentni centar, da bi dan kasnije preminula.

Pogledajte još