Šta je zajedničko Bobanu Piromanu i Sergeju Trifunoviću?

Preplitanje estradnog i glumačkog sveta nije retka pojava, a ovog puta združili su se Boban Rajović, poznat kao Boban Piroman, i Sergej Trifunović, i to kao glumački tandem u filmu "Mali Budo", koji je deo omnibusa "Svetlosti velegrada", piše "Alo".

Film "Mali Budo", koji je "priča o Beograđanima koji to nisu po rođenju, već po opredeljenju" rađen je po scenariju Dimitrija Vojnova, a u režiji Danila Bećkovića. Snimanje je nedavno završeno u Vrnjačkoj Banji, a Boban o Sergeju Trifunoviću ima samo reči hvale.

- Za Sergeja sam znao da je odličan glumac, a sada sam imao prilike i da ga upoznam kao čoveka i mogu da kažem da sam oduševljen! On je vrhunski profesionalac koji je spreman svakome da pomogne. Izlet u glumačke vode mi se veoma dopao i ne mogu da kažem da me ne bi oduševilo kada bi mi neko opet ponudio ulogu na filmu - izjavio je Rajović.

Sergej glumi Miša, prekaljenog Beograđanina, koji je mentor i vodič kroz velegrad junaka koga igra Petar Strugar. U jednom delu filma oni izlaze i u diksoteku u kojoj je Boban Rajović izbacivač, a kao specijalni gost pojavljuje se i Marko Kon kao DJ.

Premijera je zakazana za proleće sledeće godine, prenosi "Alo".

Pogledajte još