Srpska zastava i srce publike za Dženifer Lopez

Neko će reći latino diva, drugi kapriciozna zvezda, treći "mutant" kojoj je "biz" u šoubiz dao krila i da peva, pleše, glumi, dizajnira i šta-sve-ne, četvrti savršeno negovana i stilizovana kuguarka... Možda. Ali, što ti ne uradiš sve to i ne izgledaš (telom i duhom!) tako sa 43 godine?

NADLANU.COM FOTO GALERIJA: Dženifer Lopez zapalila Kombank Arenu

Tako da, koliko god sve gorenavedeno jeste istina u svetu u kome se može prodati skoro sve ako je dobro upakovano i rukovođeno, mnogi zaboravljaju da Dženifer Lopez (nadalje, za nas nove/stare fanove - J Lo) nije tek tako posuta zvezdanom prašinom. "Dženi iz bloka" išla je u svemu korak po korak - od devojčice sa velikim snom iz Bronksa, preko simpatične devojke u spotu Dženet Džekson "That's the Way Love Goes", do 1999. godine kada je potpuno prodrmala pop svet svojom pojavom u, i dalje smo uvereni, njenoj najboljoj pesmi/spotu "If You Had My Love".

J Lo sa srpskom zastavom u ekstazi! Previše ili ipak ne?

(old_image)

Foto: Twitter @iNemanja

Beograd <3 J Lo

Ako je neko sumnjao u dobar provod na ovom šouu već prvi taktovi su sve to razbili uvukavši punu Kombank Arenu u svetlucavi, ritmični, vrckavi san koji samo teškog baksuza može da ostavi ravnodušnim. Kada se dolazi na pop spektakl zna se šta se očekuje - puno šljokica, što pravih, što u vidu raznoraznih efekata; raskošna koreografija seksi plesača predvođenih njenim opasnim dečkom Kasperom Smartom - oni su "vene" šoua, dok "srce" šoua prosipa svu svoju energiju na bini; savršeni kostimi sa potpisom Zuhaira Murada; moćni bek vokali da "ispeglaju" ono što zvezda ipak ne može da "izvuče".

SAMO NA NADLANU.COM: Koncert Dženifer Lopez iz minuta u minut

J Lo je zvučala najbolje što njen glas dozvoljava, a to je dovoljno zabavno da hiljade i hiljade fanova peva uglas sa njom. Pleše kao "zmaj", energična je poput tinejdžerke, iskrena je u ljubavi prema spektaklu i pre svega svojim fanovima i - što mnoge zanima - izgleda savršeno. Znali smo da je sitna i da ima pozamašnu pozadinu vrednu miliona, ali uživo shvatite koliko je to sve skladno, zategnuto i, jednostavno, ONA. O trbušnjacima da ne pričamo... Wow!

Kao i u svim svetskim gradovima gde je nastupala uokviru turneje "Dance Again", J Lo je i Beograd počastila četvorodelnim veselim šouom prepunim hitova. Teško je odabrati najzabavniji od sledećih četiri dela - "Stari glamur Holivuda", "Povratak u Bronks", "Fank i ljubav" i "Žurka" - mada, lično, Bronks je ostavio utisak maštovitih "blokova" iz kojih kreće ostvarenje velikog sna.

Od svih hitova sa setliste, svako sigurno ima ličnog favorita koji joj/mu je izazvao najjači "drmoguz". Nadlanu.com "drmoguz" favoriti sa koncerta J Lo su: "Get Right", "Love Don't Cost a Thing" (snimak iz Beograda u nastavku), "I'm Real", "Jenny from the Block", "Do It Well" i zaista dirljiva acoustic verzija sjajne pesme "If You Had My Love".

Srpska majka iz Holivuda

Uzbuđena publika poklanjala je J Lo plišana srca sa natpisom "Volim te" i njene portrete koje je ona, nekako videlo se, iskreno prihvatala i posle davala drugima. Međutim, ko je mogao očekivati da će na poklon dobiti srpsku zastavu, a posebno da će ona istu toliko prigrliti znajući da je odlučila da ni minuta duže od koncerta ne ostane u srpskoj prestonici?!

Pet minuta je samo zanemela pred oduševljenjem hiljada duša u Areni. Nije ni čudo. Verovatno to nije ni očekivala. Mada, zastava joj je tu dosta pomogla...

S obzirom na rasplamsale nacionalne emocije po oslobađanju hrvatskih generala, očekivana je bila ekstaza kada je ovako velika svetska zvezda "postala naša" mašući zastavom, a potom se i ogrnuvši njom.

Sada, draga J Lo, kad god da dođeš, bićeš "srpska majka iz Holivuda", "naša Dženiferka Lopezović" itd. Možda nije ni znala šta radi, ali da je "ubola" majstorski.

Ovaj šou je sve ostavio bez daha. Ko "ne filozofira" previše, zauvek će pamtiti ovaj koncert kao jedan od onih na kome se baš plesalo. Čista zabava. Dance again... and forever with J Lo!

Pogledajte još