Partizan i Nefči podelili bodove

Nefči je poveo preko Flavinja u 10. minutu, a Partizan je izjednačio u 67. pogotkom Aleksandra Mitrovića, koji je devet minuta posle postignutog gola dobio crveni karton.

Partizan je tako došao do drugog boda u Grupi H, koliko ima i Nefči.

POGLEDAJ VIDEO: Nefči - Partizan 1:1

Nefči je bio bolji u prvom poluvremenu i već na početku utakmice došao do prednosti kada je Flavinjo ostao neometan na 25 metara i odličnim udarcem savladao golmana crno-belih Nikolu Petrovića.

Domaćin je u 20. minutu imao veliku šansu da poveća prednost, ali je Petrović odlično odbranio šut Džavida Imamverdijeva, koji je ostao sam na sedam metara od gola.

Najbolji priliku za Partizan u prvom delu igre imao je Stefan Šćepović kada je posle pasa Miloša Jojića u 25. minutu ostao sam ispred golmana Nefčija Saše Stamenkovića, ali je otišao previše iskosa i šutirao pored gola.

Partizan je mnogo bolje počeo drugo poluvreme, stvorio nekoliko šansi, a do izjednačenja je došao u 67. minutu kada je kapiten Saša Ilić odlično dodao do rezerviste Mitrovića, koji je prevario Elvena Junusadea i sa 10 metara savladao Stamenkovića.

Mitrović je devet minuta posle postignutog pogotka isključen, pošto je dobio direktan crveni karton, a sudija Sajmon Evans je posle velike gužve koja je tada nastala podelio još nekoliko žutih kartona igračima obe ekipe.

Nefči je od tog trenutka preuzeo inicijativu i do kraja utakmice pokušavao da dođe do trijumfa, ali azerbejdžanska ekipa nije mogla do novog gola i pobede.

U drugoj utakmici petog kola Grupe H Rubin je na svom terenu u Kazanju pobedio Inter sa 3:0.

Crno-beli su poslednji na tabeli u grupi sa dva boda, koliko ima i Nefči, s tim što ekipa iz Azerbejdžana ima bolju gol razliku.

Partizan će u poslednjem, šestom kolu Grupe H Lige Evropa dočekati ruski Rubin šestog decembra, dok će Nefči gostovati Interu.

Beta

Pogledajte još