Romantična prosidba velika kao farma

Stjuart, instruktor letenja, poveo je svoju ljubav Anet na njen prvi čas letenja, ali ne samo da je zaseni čarima visina, već i prosidbom. On je odlučio da to uradi na jedan neobičan način koji je zahtevao veliku pripremu - na polju koje su gledali nadletajući ga velikim slovima je pisalo "Udaj se za mene Anet".

Sve što je bilo potrebno jeste da joj kaže "Anet, pogledaj dole" i da brzo iz džepa izvuče dijamantski verenički prsten.

Naravno, Anet je odmah pristala. A koja dama ne bi?!

- Bilo je to pravo iznenađenje. Još uvek nisam došla k sebi. Bila sam tako nervozna zbog letenja, a onda mi je Stjuart rekao da pogledam na jedno polje koje je bilo upravo ispod nas. Videla sam da nešto piše, ali u početku nisam mogla da razaznam o čemu se radi. Kad sam se okrenula, Stjuart je držao prsten - rekla je za "The Daily Mail" Anet.

Inače, Anet i Stjuart su primer romanse sa Facebooka, gde su se upoznali pre dve godine, ali lično su se sreli tek prošle godine.

Anet i Stjuart

(old_image)

Romantični Stjuart je mesecima planirao ovaj romantični gest, a pomogao mu je prijatelj koji ima farmu.

- Hteo sam nešto posebno i na kraju sam se odlučio za slova velika 25 metara. Bilo je neverovatno, ali sve je skoro propalo kada smo saznali da bi let trebalo odložiti zbog lošeg vremena - kaže Stjuart koji je na kraju uspeo u svojoj ideji i uskoro će biti srećno oženjen čovek.

Srećno, Anet i Stju!

Pogledajte još