Ostavite Mariju Šerifović da na miru peva "kad bih bila dečak"

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović, koje već neko vreme nema u domaćoj javnosti zato što se preselila u Beč, kao uvod u koncert koji će održati u "Madlenianumu" otpevala je specijalno za svoj YouTube kanal hit Bijonse "If I Were a Boy".

Na ovom koncertu zakazanom za 16. decembar u 20h, Marija Šerifović će pevati svoje, ali i hitove svetskih zvezda. Kao naznaku onoga što čeka njene fanove u "Madlenianumu", ona je na YouTube kanal pre nedelju dana postavila svoju verziju hita grupe Queen "The Show Must Go On". Naravno, na Marijino izvođenje ove pesme došlo je pregršt komplimenata, na koje se ona zahvalila rečima: "Hvala svima 😉 Thank youuu 😉 M.".

Međutim, na obradu hita popularne Bijonse "If I Were A Boy", koju je Marija postavila juče, izgleda da komentari nisu bili baš toliko prijateljski, pa je ona odlučila da onemogući komentarisanje. Hejterski komentari su se, navodno, odnosili na povezivanje Marijinog izgleda sa nazivom pesme na šta je ona, po pisanju "Blica", odgovorila: "Hejteri, ajde od***ite sa mog kanala i gledajte u svoja jaja... Verovatno jako mala."

Očigledno se radi o površnom shvatanju naziva i poruke ove izuzetne pesme, koju je Marija obradila upravo ovako... Možda ipak da poslušate, pa onda da komentarišete.

Onima koji ne slušaju već im je "večera" komentarisanje ispod tekstova, fotografija i video klipova, evo da pomognemo da se zabavljaju malo sami sa sobom: Pevač grupe "Queen" Fredi Merkjuri je bio gej i preminuo je od side. Šta ćete sad? Možda da provedete i ovo veče u komentarisanju obrade benda Queen koji puštate na svojim žurkama, hm?

A Mariji u ovom trenutku samo fali da malo "upegla" akcenat i Bijonse će sigurno i "lajkovati" i "šerovati" ovu njenu obradu. Takođe, treba i da odblokira komentarisanje, jer će ti koji žive od istog ostati "gladni". Jadni.

P.S. To vam sve kaže neko kome uopšte ne leži stil po kome je poznata Marija Šerifović, ali, vrlo samouvereno tvrdi, da zna da prepozna kvalitetnu obradu i kada se neko na svoj način i sa dobrim rezultatom izbori sa materijalom koji s sobom nosi težinu jedne zvezde poput Bijonse.

Pogledajte još