Okorela kladioničarka vezala ćerkicu isred kladionice i ostavila je (VIDEO)

U Zapadnom Saseksu, u priobalnom gradiću Bognor Ridžis, svi prisutni u jednoj od najprometnijih ulica su ostali zaprepašćeni scenom koja se dešavala pred njihovim očima u sred dana. Neidentifikovana žena u braon kaputu zavezala je devojčicu kovrdžave kose, uzrasta oko četiri godine, za šipke ispred jednog od objekta čuvenog lanca kladionica "Ladbrokes" i ostavila je tu kako bi ušla u kladionicu i, pretpostavlja se, kladila se.

Očevici, koji pretpostavljaju da je žena koja je devojčicu vezala ispred kladionice njena majka, kažu za "The Daily Mail", da nisu mogli da veruju šta im se dešava pred očima. Pomislili su da je devojčica zakačila za ogradu kladionice, međutim, ispostavilo se da ju je majka vezala i ostavila tako nekoliko minuta.

Devojčica se batrgala dok je majka bila u kladionici pokušavajući da se oslobodi.

Naravno, kako to danas biva, neko je odmah aktivirao kameru mobilnog telefona i snimio kako majka odvezuje ćerku i odlazi s njom dalje ulicom kao da ništa nije bilo.

Međutim, ono što šokira jeste da niko nije prišao devojčici u pomoć dok je bila sama, zavezana, u sred saobraćajne gužve, već, kako se čuje u video klipu u nastavku, zaposleni iz IT kompanije preko puta su se zadržali na komentarima zgroženosti: "Vezana je kao pas. Oh Bože, vezana je kao pas!".

Pogledajte još