Rad bolji od Pazara, Vojvodini samo bod

Vojvodina je kod kuće odigrala bez golova sa Radničkim 1923 i došla je na treće mesto tabele, sa bodom više od Rada.

Hajduk iz Kule je kod kuće pobedio Donji Srem sa 3:2, dok je OFK Beograd na Karaburmi u finišu meča savladao Spartak iz Subotice sa 1:0.

Rad je zabeležio drugu uzastopnu prvenstvenu pobedu na svom terenu golovima Milan Mitrovića u osmom minutu i Slavka Perovića u 11. "Građevinari" su tako došli do druge pobede nad Novim Pazarom u roku od mesec dana.

Javor je i u četvrtoj uzastopnoj utakmici ostao neporažen, a ovog puta su bili bolji od Radničkog iz Niša, 2:0. Golove u pobedi domaćina postigli su Ifeani Onilo u 29. minutu i Nemanja Vidić u 78.

Nišlije i na četvrtoj uzastopnoj utakmici u domaćem šampionatu nisu postigli gol, iako su u meču protiv Javora imali inicijativu i igrača više od 39. minuta, kada je Onilo dobio direktan crveni karton.

Fudbaleri OFK Beograda su nastavili pobednički niz pobedom nad Spartakom, a gol odluke postigao je Vladan Adžić u 84. minutu.

Hajudk je niz od pet utakmica bez pobede prekinuo trijumfom u uzbudljivoj utakmici protiv Donjeg Srema. Kuljani su poveli golom Slobodana Lalića u 8. minutu, a prednost je udvostručio Ivan Obrovac u 24.

Iako je Srem igrao sa igračem manje od 12. minuta zbog isključenja Igora Uroševića, uspevao je dva puta da izjednači. Golove za Donji Srem postigli su Miloš Josimov u 31. i Nemanja Tošić u 88. minutu.

Pobedu Hajduku nakon pet utakmica bez trijumfa doneo je Lazar Veselinović u 90. minutu.

Hajduk je pobedom "pobegao" sa poslednjeg mesta na tabeli, dok je Javor napredovao i sada je sedmi, a Donji Srem je ostao na 11. mestu.

Beta

Pogledajte još