Stamenković: Bili smo bolji od Zvezde!

"Neću da komentarišem suđenje, pričam samo o fudbalu, a mi smo na terenu bili bolji. Slika govori više o reči, cela Srbija je gledala utakmicu i svi imaju taj isti utišak. Bili smo bolji od Zvezde, ritam igre koji je Sloboda imala bio je dominantan, trebalo je da dobijemo", rekao je Stamenković agenciji Beta posle utakmice u Užicu.

Sloboda je povela pogotkom Darija Purića u 26. i vodila sve do finiša utakmice, kada je Ognjen Mudrinski golovima u 85. i 93. Minute doneo preokret i pobedu beogradskom klubu.

Užičani su utakmicu završili sa igračem manje, pošto je u 83. minutu zbog drugog žutog kartona isključen Slavko Marić.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda pobedila Slobodu u Užicu

"Ništa ne zameram svojim igračima, svi zaslužuju iskrene čestitke, a drugo što se dešava nije vezano za igru nego za neke stvari više od igre, a mi smo tu mali. Ko razume shvatiće", kazao je Stamenković.

Utakmicu u Užicu posmatralo je oko 10 hiljada ljudi, a trener Slobode je istakao da se atmosfera koja je bila na stadionu može samo poželeti.

"Ambijent je bio vrhunski, igrači su se svim srcem borili za boje svojih klubova. Ovo je najbolja atmosfera posle one u 'večitom' derbiju, kakva se samo poželeti može. Srpskim gradovima je potrebno ovako nešto", istakao je Stamenković.

U medijima se prethodnih dana pojavilo saopštenje Slobode, u kojem se traži korektno suđenje arbitra Maja Vujovića i njegovih pomoćnika i u kojem je navedeno da je Stamenkoviću dozvoljeno povuče ekipu sa terena ako dođe do tendencioznog suđenja.

"Nisam znao za to, ne znam uopšte o čemu se radi", rekao je trener ekipe iz Užica.

Sloboda je porazom od Zvezde ostala na osmom mestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

Beta

Pogledajte još