Mudrinski: Presrećan sam što sam odlučio utakmicu

"Pokazali smo da znamo da se borimo za dres kluba. Dogovorili smo se ne odustajemo ako ne damo gol na vreme, već da igramo bukvalno do poslednjeg minuta i izgaramo za pobedu. Presrećan sam što sam odlučio utakmicu, pošebno u ovakvom meču koji je u sebi imao mnogo naboja i strasti", rekao je Mudrinski za zvanični sajt kluba.

Sloboda je povela preko Darija Purića u 26. minutu, ali je Mudrinski golovima Mudrinskog u 85. i 93. došla do pobede.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda pobedila Slobodu u Užicu

"Sloboda se opredelila za defanzivnu igru i bilo nam je mnogo teško da probijemo njihov blok, posebno zbog činjenice da su nam iz jedne šanse dali gol. Verovao sam i u 85. minutu da možemo do pobede i to se na kraju dogodilo", kazao je Mudrinski.

Vezni fudbaler Zvezde Srđan Mijailović rekao je da su crveno-beli ostavili poslednji atom snage na terenu i zasluženo pobedili.

"Mislim da smo zaslužili pobedu jer smo ostavili poslednji atom snage na terenu. Sloboda je igrala tvrdo i korektno i sigurno bi kvalitet fudbala kod nas bio mnogo veći da ima više ovakvih utakmica. Ostaje nam još utakmica sa Vojvodinom gde imamo priliku da u dobrom raspoloženju odemo na pauzu u prvenstvu", rekao je Mijailović.

Crvena zvezda se pobedom približila na dva boda zaostatka za liderom Partizanom, koji svoju utakmicu 14. kola igra večeras od 19.00 protiv Smedereva.

Beta

Pogledajte još