Najmlađa zvezda serije "Dva i po muškarca" apeluje na gledaoce da prestanu da pune glave đubretom

Tokom svom sloma, "loši momak Holivuda" - Čarli Šin više puta je javno napao kreatora serije "Dva i po muškarca" Čaka Lorija. Isto je "uhvatilo" i Angusa T. Džounsa (19), najmlađu zvezdu ovog popuplarnog sitkoma, koji isto to učinio ali ne pod uticajem kokaina.

Simpatični, buckasti Džejk Harper iz serije je u razgovoru sa jednim novinarem (video u nastavku) odlučio da otvori duši i pred svima kaže da ne želi više da bude deo tog TV šoua.

- Ako gledate "Dva i po muškraca", prestanite da gledate "Dva i po muškarca". Ja glumim u toj seriji, a ni sam tamo ne želim da budem. Molim vas, prestanite to da gledate i punite glavu đubretom - rekao je Angus na otprilike 7 minuta i 35 sekundi u ovom klipu.

Međutim, napad na kreatora ove serije se tu nije završio:

- Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo i otkrijte kako televizija utiče na vaš mozak i uveravam vas da ćete doći do saznanja da morate da donesete odluku, pogotovo kada je reč o onome što gledate - jasan je Angus koji je, očigledno, "ugledao svetlost" i odlučio da javno kaže šta mu je na srcu.

Da li Angusa čeka tužba kompanije "Warner Bros.", s obzirom da je javno istupanje protiv serije kršenje ugovora?
Videćemo. Ako je serija "opstala" bez Čarlija Šina, koga je (bez prevelikog uspeha?) zamenio Ešton Kučer, verovatno je i Angus zamenjiv.

Pogledajte još