Džaja ostavio Piksiju tim od 30 miliona

"Nikome ništa nismo dugovali, bio je samo kredit kod banke. Osim po tom osnovu, nismo imali ni dinar bilo kakvih drugih zaduženja i Draganu Stojkoviću i njegovoj upravi ostavili smo apsolutno pozitivno stanje računa", rekao je Vujin u intervjuu za Večernje novosti.

On takođe podseća da je po odlasku Dragana Džajića sa mesta predsednika na Marakani ostao oformljen tim, predvođen Jankovićem, Bastom, Milovanovićem, Perovićem...

"Svi oni imali su važeće ugovore na još tri ili četiri godine. Uopšte nije bilo potrebe da se taj tim prodaje, mi smo imali strategiju kako i kada će moći da odlaze. Vrednost tog tima iznosila je više od 30 miliona evra, a svi dobro znamo da su svi otišli u vrhunske evropske klubove", istakao je Vujin, a zatim nastavio o informacijama vezanim za raznorazne pozajmice:

"Crvena zvezda se i u vreme dok sam ja bio u klubu izdržavala od prodaje igrača, ali to nije bio jedini izvor prihoda. Novac je zarađivan i od sponzora, kroz reklame... Mi nismo pozajmljivali novac ni od koga, to odgovorno tvrdim. Zvezda je imala samo bankarski kredit i ništa drugo. Pozajmice su vrlo problematične i postavlja se pitanje po kojim osnovama neko posle može da ih naplati. Jer, sve što uđe u klub kao prihod ne može da se deli međusobno, već samo može da se troši na tekuće obaveze kluba", odgovorio je Vujin.

Pogledajte još