Kako su kanadsku porno glumicu Srbi ostavili bez posla?

Karen je mesecima trpela nesnosne bolove zbog rupe u donjoj usni koja se stvorila nakon operacije. Za sve ovo vreme, ona i njen suprug Davor, koji žive od snimanja seksa uživo i puštanja muzike, ne mogu da rade.

- Budući da je Srbija poznata po dobroj i jeftinoj estetskoj hirugiji, u julu smo doputovali u Beograd. Operacije su nam pre svega bile potrebne zbog posla kojim se bavimo, a to je uživo snimanje filmova za odrasle i emitovanje preko interneta. Meni je urađena liposukcija, a Karen je sređivala nos, usne i grudi. To nas je koštalo oko 6.000 evra. Međutim, samo dan nakon njene operacije usana došlo je do stravičnih komplikacija. Imala je strašne bolove, a usne su menjale boju iz sata u sat. Onda joj se u donjoj usni stvorila rupa - rekao je Blic Davor Milidrag.

(old_image)

On je istakao da je do komlikacije došlo jer je doktor Milan Jovanović koji je radio operaciju, zanemario činjenicu da Karen boluje od Rejnovog sindroma.

Karen kaže da je očajna i da mora da čeka još pet meseci da joj se organizam pročisti da bi počela sa novim zahvatima koji će joj vratiti normalan izgled.

Pogledajte još