Nemački zoofili: Ne zlostvaljamo životinje, one su nam seksualni partneri!

Vladajuća nemačka koalicija najavila je skoro usvajanje zakona koji zabranjuje polne odnosa sa životinjama, pošto je u ovoj zemlji seks sa životinjama i zvanično legalizovan još 1969. godine čime je predviđeno kažnjavanje samo u u slučajevima kada životinji preti “ozbiljna povreda” tokom upražnjavanja ovog čina.

Po novom zakonu koji će biti usvojen na inicijativu brojnih udruženja za zaštitu životinja i čiji je cilj da se jasnije definiše šta sve treba zabraniti, da bi se lakše mogli kažnjavati prestupnici, predviđena je kazna i do 25.000 evra ako se životinja tera na “aktivnost koja je netipična za tu vrstu”, prenosi "Jutarnji list".

Ovoj inicijativi se žestoko usprotivilo Udruženje "Zoofilska akcija za toleranciju i informaciju", čiji predstavnik Majkl Kiok smatra da je “nezamislivo kažnjavati polne odnose sa životinjama bez dokaza da je životinji počinjena šteta”.

Kiok objašnjava da je jedni problem kod seksa ljudi i životinja taj ukoliko životinja bude povređena, u suprotnom je, po njemu, sve normalno i prirodno:
"U javnosti je stvoren utisak da mi povređujemo životinje. Za nas su one partneri, a ne samo sredstvo zadovoljavanja. Ne prisiljavamo ih ni na šta. Životinje je lakše razumjeti nego žene."

Pogledajte još