Zvezdan Terzić postao doktor nauka

Pod naslovom "UTICAJ LIDERA NA TRANSORMACIONE PROMENE U SPORTU", predsednik UO OFK Beograda Zvezdan Terzić, odbranio je rad sa najvećom ocenom pred komisijom koja je bila u sastavu: Profesor Dr. Dragan Životić, Profesor Dr. Zoran Milošević i Docent Dr. Jovan Veselinović.

"Nije bilo treme ni u jednom trenutku prilikom odbrane disertacije. Zahvaljujem se kompletnom ALFA univerzitetu, što mi je izašao u susret da baš kod njih doktoriram. Tema opisuje ulogu lidera u sportu i drago mi je, ako svojim radom uspem da dam doprinos u stvaranju budućih lidera." - reči su Dr. Zvezdana Terzića "Potrebno nam je više obrazovanih kadrova u oblasti sporta, koji će raditi na svojoj edukaciji i proširivati horizonte. Snagom svoje vizije se izboriti sa nedaćama koje su pred nama, jer u stručnoj literaturi koja dolazi iz razvijenih zemalja ne može se naći rešenje za probleme u našem nesređenom sistemu."

"Čitav život je borba i lično sam prošao kroz period teških situacija. Uvek je bilo, a i biće uspona i padova. Najteže je I pobediti samog sebe, ali samo sam sebi i možeš pomoći. " - izjavio je Dr. Zvezdan Terzić, predsednik UO OFK Beograd.

Beta

Pogledajte još