Bonton: Kradljivac uz izvinjenje vratio automobil Beograđanki!

Vremena se menjanju, čuda se dešavaju, a izgleda da to ne zaobilazi ni beogradske lopove.

Taman kada je izgubila svaku nadu da će pronaći automobil koji joj je ukraden pre desetak dana, za Beograđanku Ivanu Arbutinu je usledilo pravo iznenađenje u vidu telefonskog poziva lično od nepoznatog kradljivca koji ju je pozvao da joj se izvini i kaže da joj vraća neoštećen auto.

Iako u neverici, Ivana je otišla do mesta u Mirijevu na kojem je trebalo da joj kradljivac ostavi auto i na sopstveno oduševljenje, zaista i zatekla svoj neoštećeni automobil.

U izjavi za "Telegraf" koji je i pisao o ovom slučaju, Ivana je rekla:

"Sinoć me na fiksni telefon pozvao momak koji je pre desetak dana ukrao moj auto. Verovatno me je našao na zahvaljujući mojoj adresi iz vozačke dozvole koja je ostala u kolima. Želeo je da se izvini i da kaže da ne zna šta mu je bilo, zaneo se kada je video ključ i prosto ga je nešto ponelo. Sve u svemu, kaje se što je uradio, izvinjava se i želi da me obavesti da mi je auto ostavio na Mirijevu neoštećen. Kada sam otišla tamo, auto je stvarno bio parkiran. Ključ nisam našla, a nije bilo ni radija. Sve ostalo mi deluje OK."

Ivana Arbutina se zahvalila redakciji Telegrafa koji je očigledno pomogao da povrati svoj ukradeni automobili objavivši snimak sa sigurnosne kamere koja je zabeležila trenutak krađe.

Automobil se trenutno nalazi u MUP-u na veštačenju i skidanju otisaka, a policija i dalje traga za počiniocem ove krađe.

Da li se lopov zaista "zaneo", pa se iskreno pokajao ili sigurnosne kamere imaju neke veze sa tim, možda i nije toliko važno koliko činjenica da je vlasnici vraćen ukradeni automobil.

Pogledajte još