Stojadinović: Iznenađeni smo Jankovićevim izjavama

Janković je ranije danas na konferenciji za medije pred utakmicu s Vojvodinom kazao da nikada nije bila veća bura oko Zvezdinog tima nego ove jeseni i da se igračima postavlja ultimatum iako sedam
meseci nisu primili platu.

"Očekivao sam najavu utakmice i nisam se nadao ovakvom potezu Jankovića. Od dolaska Radne grupe imao sam utisak da on misli da želim da ga sklonim, a to nije tačno. Od prvog trenutka je imao punu podršku Dragana Džajića, Nebojše Čovića i mene", rekao je Stojadinović novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Stojadinović je kazao da novca u klubu trenutno nema, ali da će ga biti.

"Ako se kao problem ističe plata igrača i u Partizanu igrači ne primaju plate četiri meseca pa igraju. Novca u klubu trenutno nema, ali će ga biti",
kazao je Stojadinović.

On je rekao da nikome u Radnoj grupi u ovom trenutku ne pada na pamet da smeni Jankovića.

"Radna grupa može da smeni Jankovića, ali to nikome u ovom trenutku ne pada na pamet. On se malo zaleteo, ali se ne menja ništa u njegovom statusu. Možda ovo bude dodatni motiv za igrače pred utakmicu protiv Vojvodine"
, rekao je Stojadinović.

Stojadinović je rekao da je planirano da s predsednikom Radne grupe Draganom Džajićem održi sastanak s Jankovićem, ali je dodao da će posle njegovih izjava to biti pomereno za posle utakmice protiv Vojvodine.

(Beta)

Pogledajte još