Karići ponovo drmaju Srbijom - "Delta" u rukama Gorana Karića

Goran Karić je trenutno na poziciji direktra "Delta sporta", a kako podseća San, Goran Karić se venčao sa Ivanom Mišković 1999. godine u vreme kada su dve porodice bile u najboljim odnosima i zajedno polagale račune režimu Slobodana Miloševića.

Sin Miroslava Miškovića, Marko nije Goranu Kariću jaka konkurencija, jer kako objašnjava San, nema jaku logistiku kao porodica Karić i jer se protiv njega vode istražne radnje.

U istom tekstu se tvrdi da će policija sigurno i Marku i Miroslavu Miškoviću oduzeti pasoše, a izvori "Sana" naglašavaju i da je Mišković pokušao da zatraži pomoć od nekoliko stranih ambasadora, ali bez velikog uspeha.

(old_image)
Goran Karić

Miroslav Mišković će biti saslušan u ponedeljak, 3. decembra. Timovi Tužilaštva i policije proveravaju nekoliko spornih privatizacija među kojima su i one u kojima su učestvovale firme čiji je Mišković vlasnik.

Na tom spisku su Luka Beograd, C market, putarska preduzeća koja su preprodata Nibens grupi, a predmet istrage je i konverzija zemljišta na Novom Beogradu na kojem treba da gradi Miškovićeva firma Delreal.

Istraga se vodi i povodom pet miliona evra koje je odbegli narko bos Darko Šarić, navodno u gotovini, pozajmio Marku Miškoviću. Tu je i istraga u udelu Šarića u gradnji Belvila i radu kompanije "Delta ril estejt".

Delta će bez obzira na epilog saslušanja nastaviti da radi.

Pogledajte još