Modni stručnjaci pokazali humanost u Mr. Stefan Braunu

Kako to obilčno biva ponedeljkom u klubu Mr. Stefan Braun, organizovana je još jedna humanitarna VIP žurka, u prisustvu brojnih poznatih ličnosti domaće scene. Ovog puta šank „lebdećeg kluba“ ugostio je najuglednije ljude domaće modne scene, koji su odazvali pozivu da pomognu devetogodišnjoj Tijani, kojoj je neophodna operacija srca.

Jedna od naših najcenjenijih modnih kreatorki, Iva Stefanović, zajedno sa poznatim stilistom Filipom Maksimovićem, zatim mlada nada glumišta Dragana Mićalović kao i svima dobro poznat Boško Jakovljević, našli su se u šanku i animirali goste da doniraju novčana sredstva kako bi se pomoglo maloj Tijani da ode na transplataciju srca.

Prijatelji kluba, TV lica Vlada Stanojević i Marina Kotevski i ovog ponedeljka bili su zaduženi za dobru atmosferu i uspešnu humanitarnu licitaciju. Najveću pažnju gostiju privukla je svečana bluza poslednje linije Ive Stefanović koju je ona namenila za humanitarnu aukciju, a sav prikupljen novac namenjen je za pomoć maloj Tijani i njenom oporavku.

Klub Mr Stefan Braun nastaviće da organizuje humanitarne akcije i pomaže onima kojima je potrebna pomoć čitavog društva da prebrode teške trenutke.

Pogledajte još