Marijana Mateus predstavila raskošnu "Allure Baroque’’

Ovaj raskošni pravac koji je obeležio 17.vek, ponovo je trendu, a Marijana ga je vrlo vešto preselila na pistu prikazavši ga iz svog ugla kroz novu kolekciju.

Pre početka revije, Marijana je za goste priredila koktel nakon koga su pripadnice lepšeg pola, ugodno smeštene u salonske stolice, mogle da uživaju u reviji.
(old_image)
Marijana je u ovoj reviji, akcenat stavila na karakterističan print i detalje koji su inspirisani baroknim elementima tapeta, veza i goblena, gde je data prednost asimetriji ali u kombinaciji sa
jednostavnim i svedenim komadima koji se mogu kombinovati uz decentan ili pak raskošan nakit.

Fotografije sa revije Marijane Mateus

Haljine, kao i drugi odevni delovi ove kolekcije izrađeni od brokata, pliša i svile, uz bogate
krojeve u zelenoj, bordo, crnoj i zlatnoj nijansi, dočarali su gostima revije raskoš i glamur kakav je vladao na dvorovima.

Modeli iz ‘’Allure Baroque’’ kolekcije pogodni su za nošenje u dnevnim, biznis i svečanim prilikama, a namenjeni pre svega odlučnoj, elegantnoj i vanvremenskoj ženi.

U prilog tome da je Marijana mislila o svim detaljima predstavljanja svoje revije, govori i to
da je revijalni deo njene kolekcije na kraju “ukrašen” i scenskim nastupom pevačice Tijane
Bogićević koja je maestralno otpevala svetski muzički hit ‘’Skyfall’’ iz filma o James Bondu.
Tokom izvođenja numere, manekenke su uz aplauz zajedno sa kreatorkom Marijanom, koja je i sama blistala u svojoj kreaciji, ponovo prodefilovale pistom dok se Marijana, kako I dolikuje poklonila gostima revije.
(old_image)
U publici su bili: Biljana Ristić, Suzana Mančić, Danijela Karić, Snežana Dakić, Sandra
Čoban, Milica Đokić, Jelena Blečić sa dečkom Mihailom Bukvićem, Ceca Šarić sa ćerkom,
Dajana Tripković, Jelena Gajšek, Tamara Bakić, Ljiljana Antić, Ana Sević, Katarina Vučetić čije su torbe takođe ‘’prošetale’’ pistom uz Marijanine modele, ali i mnoge druge poznate ličnosti koje su na poklon dobile "Sisley" kozmetiku i "Blue Rose-nakit" kartice sa popustom.

Nakon revije, dame su ostale da uz šampanjac i kolačiće, odaberu i naruče modele za sebe, dok je Suzana Mančić odmah galantno ‘’šopingovala’’ i haljinu i torbu.

Pogledajte još