Novo: lokacije u Beogradu na kojima imate "dozvolu" da poljubite partnera

Nakon radionice “Rodno čitanje grada”, održane u okviru BeFem festivala prošlog vikenda u KC “Grad“, pod palicom komunikologa Kornelije Szabo i poznate beogradske “strit art” umetnice TKV četvoro mladih ljudi sa Fakulteta za medije I komunikaciju napravilo je intervenciju u gradu, kojom su, kako kaže jedna od njih, upisali sebe u duh Beograda. Oni su Anđela, Sanja, Nikola i Petar.

- Na nekoliko lokacija koje smo izabrali kao česta mesta okupljanja Beograđana simbolično smo obeležili javna četiri zida, među koja svako ko poželi može da se “zatvori” i poljubi osobu koju želi. To su na neki način bezbedne lokacije u okviru kojih vam je dozvoljeno da slobodno i bez stida iskažete svoja osećanja - kaže Anđela.

Projekat je naišao na velike simpatije Beograđana, a ekipa najavljuje da će nastaviti da otvara mesta gde je dozvoljeno poljubiti koga god želite, kako god želite, a svi koji za njih imaju predlog gde bi ta mesta trebalo da se nalaze, mogu da im se jave preko Fejsbuk stranice Mesta za ljubljenje/Kissing area ili putem Tviter naloga @ljubimo_se.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još