Ruski "lezbo" fenomen t.A.T.u. se vratio nastupom u Rumuniji (VIDEO)

0

Da li se sećate planetarnog hita "All the Things She Said" iz 2002. godine koji je celom svetu predstavio ruski tinejdž dens duo t.A.T.u.? Lena i Julija se u to vreme nisu "skidale" sa radio i TV stanica, a onda su nestale. Vratile su se nakon deset godina i to u rumunskom šou "The Voice"!

Rumunski šou „The Voice“ ugostio je pre nekoliko dana, na iznenađenje svih, nekadašnji ruski dens fenomen – tinejdž dvojac t.A.T.u., koji je imao nekoliko hitova i posle praktično nestao.

Navodni „lezbo“ duet je zapravo bio marketinški trik, jer je Julija sve vreme imala dečka s kojim je dobila i dete.

Iako su iz marketinških razloga predstavljane kao lezbijski muzički duet, Lena Katina i Julija Volkova pod zajednički nazivom t.A.T.u. su zapravo klasičan primer instant kreacije muzičkih menadžera. Eto, menadžerima i producentima motivisanih dobrom i brzom zaradom, ovaj projekat je uspeo, mada je bio kratkog daha. A Lena i Julija se do danas bore da nastave svoje solo karijere. Međutim, to čine s veoma malo uspeha.

Verovatno je ovaj nastup, čiji video možete videti u nastavku, jedan od pokušaja da devojke vrate svoju staru slavu. Inače, povod njihovog novog udruživanja je deset godina od izdavanja njihovog prvog albuma „200 km/h in the Wrong Lane“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.