Putnica udarila šamar vozaču zbog dužeg čekanja autobusa

Izgleda da sneg nije jedini problem koji ovih dana muči vozače gradskog prevoza. Putnici su sve nervozniji zbog kašnjenja autobusa, sporijeg kretanja i gužvi koje se na svakoj stanici samo uvećavaju, a jednoj devojci je očigledno "prekipelo" pa je odlučila da se obračuna upravo sa vozačem autobusa.

Incident se dogodio nešto pre 11 sati na liniji 48 privatnog prevoznika "Beobus" kada je u autobus kod Karađorđevog parka ušla mlađa devojka i, kako kažu u "Beobusu", stala tik uz vozača Miloša B. zaklonivši mu desni retrovizor.

- Vozač je zamolio da se pomeri jer ne vidi šta se dešava u autobusu, ali je ona to odbila. Prvo je počela verbalno da ga napada kako kasni i kako su spori, a kada je on ponovio da se pomeri, dohvatila je hemijsku olovku iz njegove kutije i gađala ga - priča za "24 sata" Drago Tošić iz "Beobusa" i naglašava da je u pitanju izrazito miran i pristojan vozač.

Potom je nastala prava drama jer je nervozna devojka potom dohvatila celu kutiju sa olovkama i bacila je na vozača dok su putnici u autobusu pokušavali da je smire.

- Vozač je tada zaustavio autobus na Slaviji i zamolio je da izađe, a ona mu je prišla, udarila šamar i počela da beži - dodaje Tošić.

Miloš B. istrčao je za njom kada su naleteli na saobraćajnog policajca koji je regulisao saobraćaj na Slaviji i koji ju je sustigao. Međutim, uniforma nije sprečila devojku da i dalje fizički nasrće, ali je ovoga puta policajac bio na tapetu.

- Devojka ga je udarila jednom kada mu je spala policijska kapa, a potom još jednom kada su mu od udarca spale i naočare - prepričava Tošić incident.

Prema njegovim rečima, vozač je rekao da je sve u redu i odbio je da ga neko zameni nakon čega je nastavio redovno da vozi autobus, a Tošić apeluje na sve putnike da imaju strpljenja u ovakivim otežanim uslovima rada.

Iz MUP-a nam je takođe stigla potvrda o ovom u najmanju ruku neobičnom incidentu.

- Žena, najverovatnije iziritirana što je dugo čekala prevoz, napala je vozača a zatim i saobraćajnog policajca koji je regulisao saobraćaj na Slaviji. Privedena je u policijsku stanicu Vračar, gde je saslušana pa puštena kući, a protiv nje će biti podneta prijava za napad na ovlašćeno službeno lice - kažu iz MUP-a.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još