Hed Kandi: Karte u prodaji

Ova seksi disko senzacija iz Londona redovno se održava na najprestižnijim svetskim lokacijama, od Ibice do Las Vegasa, pa se u “Brankowu”, u koji će moći da se uđe samo u beloj odevnoj kombinaciji, očekuje pravi spektakl.

“Hed Kandi” je poznat po spektakularnim koreografijama na svojim žurkama, pa će u skladu s tim i “Brankow“ biti specijalno dekorisan ovom prilikom. Ceo klub će biti “presvučen” u bele nijanse, a i svi gosti kluba će morati da budu u odeći ove boje. Takođe, sprema se i više iznenađenja kad su efekti u pitanju, tako da se očekuje pravi vuzelni ugođaj. Inače,ovaj prestižni muzički, modni i parti brend specijalizovan je za NU disko muziku, koja predstvalja romantičnu vrstu disko hausa. Na žurkama uvek di džeja uživo prate saksofonista i perkusionista, pa će se takav miks desiti i u “Brankowu”. Od kada ga je 1999. godine osnovao DJ Mark Dojl, “Hed Kandi” je od britanskog praktično postao svetski fenomen. Preko noći je prešao okvire Ujedinjenog kraljevstva i počeo da gostuje po drugim evropskim zemljama, ali i Americi i Australiji. Do sada je na njihovom katalogu više od 80 kompilacija, albuma i brojnih drugih projekata, a već sada se zna da prvi dolazak ovog luksuznog brenda u Srbiju neće biti i poslednji. Beograd će stati rame uz rame sa Ibicom, Las Vegasom, Majamijem i Amsterdamom, pošto će se ove eksluzvne žurke u “Brankowu“ ubuduće održavati dva puta godišnje, po jednom na zimu i proleće.
Karte su u prodaji po ceni od 1.000 dinara, a mogu se kupiti u baru Ludost u Savamaloj (Karađorđeva 43) svakog dana od 10 od 01 sat. Mole se svi koji žele da dođu na žurku da požure sa kupovinom ulaznica, pošto će zbog ograničenog kapaciteta “Brankowa” na dan događaja na ulazu će ostati manji broj kararta. Sve informacije i rezervacije na 069 83 00 777.

Pogledajte još