Vozite oprezno, kolovozi su vlažni!

Saobraćaj je blokiran na pravcima Temerin-Bačko Gradiše, Bečej-Bačko Petrovo selo, Bečej-Radičević. Dežurne ekipe rade na ponovnom uspostavljanju saobraćaja.

Vozači se upozoravaju da posebno budu oprezni na deonici starog puta Beograd-Ostružnica, skretanje za Železnik, i ka Umki, gde su na putu snežni nanosi koje raščišćavaju ekipe na terenu.

Ekipe, takođe, neprekidno rade na uspostavljanju saobraćaja na delu puta Vršac- Vatin i Zrenjanin- Beograd.

U Banatu su, zbog okretanja kamiona, neprohodni putni pravci: Pančevo- Vršac- Vatin i Zrenjanin - Beograd.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice, pa se na vozače apeluje da prilagode brzinu i budu maksimalno oprezni.

saopštenju se podseća da i dalje važi zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom preko Crnog Vrha, kao i na prilazu Kopaoniku preko Brzeca, Goča i Drenske klisure.

Zabrana za šlepere i kamione važi i na sledećim putnim pravcima gde je obavezna zimska oprema: Vladičin Han - Strazimirovci , Slatina - Valjevo - Podbukovi, Mali Zvornik - Loznica - Valjevo, Valjevo-Debelo Brdo, Tekeriš - Mojković - Krupanj, Korenite - Krupanj, Davidovac - granica Sv. Prohor Pčinjski, Jošanička Banja - Kopaonik, Kopaonik-Jaram.

Putevi Srbije navode da su neprohodni sledeći putni pravci Pančevo - Vršac - Vatin i Čoka - Kikinda - Zrenjanin - Ečka - Čenta.

(Tanjug)

Pogledajte još