Legendarni fudbaler Zuba Ronaldo smršao 20 kg u rijaliti šouu, čak i plesao uz "Gangnam Style" (VIDEO)

Pa ko će sada smeti jedinog pravog Ronalda da zove "debeljko"?! Teži slučaj! Tj., pardon, lakši. Jer, Zuba je zahvaljujući upornosti, a i, naravno, potrebnoj medijskoj pažnji uspeo da pred kamerama smrša čak 20 kilograma. Sada može opet da nabaci onaj svoj neodoljivi osmeh i kaže svima: Koji Kristijano?!

LOGIČNO: Nadlanu.com je od početka uz Zubu Ronalda u njegovoj misiji mršavljenja!

U rijaliti šouu na brazilskoj televiziji, nekada zvezda svetskog fudbala - Ronaldo, zahvaljujući pre svega svojoj istrajnosti, ali i stručnim nutricionistima i trenerima uspeo je da izgubi 20 kilograma viška i smanji obim struka sa "ne-fudbalerskih" 107 na "još-malo-pa-fudbalerskih" 94 centimetra. A ono što je najbitnije za njegovo već ugroženo zdravlje, procenat masnog tkiva mu se sa 25% smanjio na 18%.

Međutim, svi koji su se ikada borili sa viškom kilograma, Zubi mogu samo da poruče: Najteže te tek čeka, dragi Zubo! Moraš sad tu kilažu i da održiš!

Tokom tri meseca, koliko je učestvovao u ovom rijaliti šouu gde je praćen njegov napredak u mršavljenju, Ronaldo je radio ono u čemu ionako najviše uživa - bavio se sportom. Igrao je tenis, fudbal, ali se i dobro znojio uz "Gangnam Style". E, to je prizor koji jednostavno MORATE da pogledate u video klipu u nastavku!

Ronaldo, njegov osmeh i... pa, seksi instruktorke aerobika uz najiritantniju melodiju 2012. godine!

Pogledajte još