Hed Kandi: Sve spremno za luksuzni spektakl u “Brankowu”

“Hed Kandi” je poznat po veoma atraktivnim koreografijama, pa će i “Brankow” biti specijalno uređen za ovu priliku. Ceo klub će biti u belim i srebrnim nijansama i okićen disko kuglama, a potpunom doživljaju ovih žurki koje gostuju na najprestižnijim svetskim lokacijama, Las Vegasa do Ibize, doprineće i senzualne plesačice i razni efekti. Pravila brenda “Hed Kandi” nalažu da je crvena zaštitna boja letnjih, a bela zimskih partija, pa je shodno tome i dress code u "Brankowu" – white!!!

“Brankow” će na ovoj prestižnoj žurki imati priliku da ugosti i DJ Andy Normana, koji je praktično jedan od zaštitnih znakova najveće svetske etikete za dens muziku. Gostovao je na brojnim high-class događajima poput zabava Formule 1, ali i na dodelama nagrada za BPI, "Music Week" i "FX Magazine". Puštao je muziku i na dešavanjima najpoznatije londonske robne kuće “Harrods”, lanca “Selfridges”, čuvene zdrastvene kompanije “GlaxoSmithkline”, firme “Nokia”... a da je svestran umetnik pokazuje i njegova saradnja sa “The Pet Shop Boys” i “Jamiroquai”. Običaj HK je da DJ-a uživo prati saksofonista, a to će biti Benjammin. On je rezident na mnogim žurkama na Ibizi, a nastupao je na Manumission partijima u klubu Privilege, Miss Moneypenny u El Divino-u, na Zenith Live u klubu Pacha, kao i na Carry On u Space-u... Radio je i sa Horace Andy-jem, Asian Dub Foundation, Burning Spear...

Ovaj događaj je omogućio i pomogao jedan od najpoznatijih i najotmenijih šampanjskih brendova na svetu „Moët & Chandon“, čije zaštitno lice je nedavno postao i verovatno najbolji teniser svih vremena Rože Federer. Karte se mogu kupiti u baru "Ludost" u Savamaloj (Karađorđeva 43) svakog dana od 10 od 01 sat po ceni od 1.000 dinara. Na dan događaja na ulazu će ostati ograničen kontigent ulaznica. Sve informacije i rezervacije na 069 83 00 777.

Pogledajte još