Taze Beograđanka Ida Prester za Nadlanu.com : "Volim ovaj grad"

Lollobrigida, bend koji odavno predstavlja regionalnu atrakciju, održaće koncert u petak 21. decembra (22 h) u beogradskom klubu Gun i, kako je već najavljeno, aktivirati "disko bombu".

"Nastupit' će s nama bradata zena, sijamski blizanci, patuljak iz Guineje.. Šalim se. zabavljat' ćemo vas mi iz benda Lollobrigida, nadam se da ćemo vas fino oznojiti. Mi smo nakon svake svirke lakši za bar dvije litre", u svom stilu počinje priču Ida.

Nedavno si se preselila u Beograd ?
Vrlo klišeizirano - zbog ljubavi. Česta priča sa Hrvaticama i Srbima, a kako Muhamed neće brdu, moralo je brdo Muhamedu. Nije mi bio nikakav problem - Beograd dobro poznajem jer već desetak godina dolazim ovdje, imam hrpu prijatelja, stvarno volim ovaj grad. Sličan je Zagrebu, samo veći, luđi i bezobrazniji. Godi mi promjena, a kad god se pozelim Zagreba, tamo sam za tri sata. To je kao od jednog dijela Njujorka ili Tokija do drugog, samo psihološka udaljenost.

Sumiraj godinu na izmaku.
To je bila godina promjena. Preokrenula sam si život i promijenila sve sto sam mogla: dugogodišnjeg decka, stan, auto, posao, grad, državu... Neočekivano, naglo i nije mi žao ni sekunde. Cijelu godinu opisala sam u pjesmi Lollobrigide "Ja se resetiram". Zažmirila sam i bacila se, nadam se da sreća prati hrabre. I u bendu su nastali novi momenti. Osim mog preseljenja daleko od grupe, u 2012. su roditelji postali naš bubnjar Levi, basist Jernej i moja draga druga pjevačica Petra. Dečkima je naravno lakše, al Petra je šest mjeseci bila van benda. Nastupali smo bez nje i nadali se da će imati motivacije za povratak. Na svu sreću - jedva je dočekala da skače opet s nama na pozornici, laknulo nam je. U cijelom tom kaosu uspjeli smo izdati treći album Pilula, snimiti dva spota, odraditi ljetnu turneju... Jednostavno - obožavamo to što radimo i prošli smo i ovaj test.

Da se nadovežemo sa planovima za 2013 ?
Privatno - nadam se da će biti mirnija, da sam se napokon skrasila. Cijeli život nešto čekamo - bolji posao, više novca, pravog princa, da djeca odrastu.. Mislim da je vrijeme da krenem(o), jednostavno, živiti. Nadam se da je upravo ovo taj "moj" život, u ovom gradu, s ovim ljudima. Što se benda tiče - raditi i dalje sve isto kao i do sad, s istim žarom i luđačkom energijom.

Spot za "Pilulu" je ono najaktuelnije, reč-dve o tome ?
To je vjerojatno naš najozbiljniji spot do sad, kao što je i pjesma dosta mračna za naš uobičajeni stil, i suptilno sexy. Odrastamo, nema dvojbe. Ovo nam je prvi spot snimljen u Beogradu s beogradskom ekipom, dvojac Miladinovic - Milovanovic. Mi smo presretni kako je sve ispalo, a što kaze publika - provjerite sami na youtubeu. Pišite nam i vi! - poručila je Ida Prester čitaocima portala Nadlanu.com i, još jednom, zakazala viđanje u Gun klubu u petak:

"Izbrusite pete i spremite se na piruete!"

Pogledajte još