Mostar: Skok sa Starog mosta za Đilasa

0

Gradonačelnik Beograda i predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas boravio je danas u iznenadnoj poseti Mostaru na poziv vladike Grigorija. Tom prilikom Mostarci su izvodili skokove sa Starog mosta u čast Dragana Đilasa.

Na poziv vladike zahumsko-hercegovačkog i primorskog Grigorija danas je u iznenadnoj poseti Mostaru boravio gradonačelnik Beograda i predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas, javlja dopisnik agencije Anadolija.

Nakon služenja liturgije, Đilas je u pratnji gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića obišao staro gradsko jezgro Mostara. Specijalno za njega mostarski skakači su upriličili skok na noge sa Starog mosta.

Prvi čovek Beograda zahvalio je gradonačelniku Bešliću na pomoći koju je pružio vladiki Grigoriju, kao i srpskim povratnicima.

U društvu gradonačelnika Đilasa na Starom mostu bio je i proslavljeni srpski košarkaš Dejan Bodiroga.

– Drago mi je što vidim da ljudi ovde žive zajedno. Srpski građani u Mostaru čine svega nekoliko procenata stanovništva. I oni su danas tu, žive zajedno sa ostalima, to je najbolja poruka koja se može poslati. Takođe, razgovarali smo o saradnji dva grada. Mislim da je to velika poruka za sve građane Mostara, jer sigurno Beograd, kao veliki grad, ima šta pokazati Mostaru – kazao je gradonačelnik Mostara Ljubo Bešilć.

(Izvor: Telegraf , foto: Anadolija )

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.