Stranci lako zavole Zvezdu i Partizan

Stranci koji nose dres KK Partizan i KK Zvezda oduševljeni su bučnom podrškom sa tribina i odanošču navijača klubu.

Društvena mreža Tviter omogućila je neprestanu komunikaciju sa simpatizerima, a Vesterman, Braun i ostali tu iznova pokazuju koliko su zavoleli svoje klubove.

Žofri Lovernj, novo pojačanje Partizana, u sredu je doputovao u Beograd, a na njegovom profilu osnovna slika (avatar) je grb Partizana.

(old_image)

Leu Vestermanu bi na profilu na Tviteru pozavideli i neki od fanatičnijih Grobara – ceo profil mladog plejmejkera u crno-belim je bojama, a prva njega poruka u 2013. glasi: „Srećna Nova godina, Grobari“.

Dru Gordon, krilni centar Partizana, na svom profilu je okačio fotografiju sina u Partizanovoj trenerci, odmah posle fotografije knjige „In Cold Blood“ koju mu je trener Duško Vujošević poklonio za Božić.

Profil na Tviteru nema Davis Bertans, ali on je već drugu godinu u nizu u Partizanu i više puta je istakao kako uživa u Beogradu.

Šta mu je sve Partizan pružio, nije zaboravio ni sadašnji košarkaš Vašington Vizardsa Jan Veseli, koji je krajem novembra ove godine okačio fotografiju sa šalom Partizana "Grobari 1970".

(old_image)

Twitter (@Elton_Ballz)

Ni Zvezdini stranci ne zaostaju za Partizanovim – najaktivniji na Tviteru je Elton Braun, koji na dnevnom nivou komunicira sa navijačima, stalno ističe kako mu je lepo u Srbiji, a nedavno je čak zaželeo i srpski pasoš.

Slično Gordonu, Braun je okačio fotografiju ćerkice Zarije u dukserici FK Zvezda, uz opis: Kažem vam da sam Zvezdaš zauvek jer moja Zarija je rekla: ’Tata, ja volim Zvezdu, vrati se molim te’. Zvezda, oooo“.

Baš kao i Braun, i Majkl Skot se redovno dopisuje sa Zvezdinim navijačima na Tviteru i ističe kako je oduševljen Srbijom, ne samo Beogradom, već i Kragujevcem u kojem je boravio prošle godine.

Jedna od malobrojnih Skotovih fotografija na Tviteru jeste dres Zvezde sa njegovim prezimenom.

Plej ’crveno-belih’ De Markus Nelson nema profil na Tviteru, ali je u neformalnom razgovoru sa novinarom B92 rekao da atmosferu kao u Srbiji nigde nije doživeo. Nelson je rekao da mu je lepo bilo u Italiji, ali da ništa ne može da se poredi sa Beogradom. Istakao je i otvorenost ljudi i atmosferu u Pioniru.

I novi centar Zvezde Ali Traore već je postavio svoju fotografiju sa Zvezdinim šalom, a nedavno je svojim obožavaocima pokazao kako je nedavno kupio crveno-belu posteljinu, uz komentar da je to siguran predznak da će sve biti kako treba u Zvezdi.

(Izvor: B92 )

Pogledajte još