Hrvatska: Ubio brata blizanca nakon seksualnog odnosa sa njegovom devojkom

Osim Miroslava, na ispitivanju je i Dolores D. (24), devojka ubijenog Vedrana, ali isključivo kao svedok. Ona je jedini neposredni očevidac događaja. Šta je prethodilo ubistvu, još nije sasvim jasno, ali prema informacijama koje je prikupila policija, među troje ljudi vladali su bizarni odnosi.

Zajedničke orgije

Naime, sve troje su živeli zajedno, iako je Dolores bila u vezi s Vedranom. Ali, radilo se, po svemu sudeći, o prilično otvorenoj vezi u kojoj su dvojica blizanaca zajedno imala seksualne odnose s devojkom koje su snimali i kamerom.

Policija je tokom uviđaja pronašla i zaplenila niz snimaka zajedničkih orgija, a na orgijama je osim blizanaca i Dolores učestvovalo još devojaka.

Dolores je policiji priznala kako su bili skloni sado-mazo zabavama koje je ona organizovala iz hobija. Rekla još i da se bavila prostitucijom, da je u sado-mazo seansama bila domina, ali u poslednje vreme teško obolela. Da li je Miroslav nožem ubio Vedrana u naletu ljubomore, policija još nije razjasnila. Ali, po svemu sudeći, upravo u kompleksnim odnosima blizanaca i devojke najverovatnije leži motiv stravičnog ubistva.

Na novogodišnjoj zabavi na kojoj su konzumirali alkohol, a prema nekim informacijama i drogu, Miroslav i Vedran u jednom su se trenutku posvađali, a Miroslav je prema bratu zamahnuo nožem. Vedran se srušio na pod i počeo da se grči.

Miroslav je ostao šokiran. Kad je shvatio što je učinio, sam je pokušao da reanimira brata blizanca, ali prilikom masaže srca Vedran je počeo da povraća i izbacuje krv.

Dolores je Miroslavu sve to vreme u panici govorila da mora pozvati Hitnu pomoć. Kako Miroslav na to nije reagovao, uzela pištolj koji je bio u stanu, uperila ga prema Miroslavu i rekla mu da će ga ubiti ako ne pozove Hitnu pomoć. Kako bi ga uplašila, ispalila je pokraj njega hitac u fotelju. To je dovelo do željenog cilja, pa su ubrzo pozvali Hitnu pomoć. Nažalost, za Vedrana je bilo prekasno. Policija je zatekla ispomeran nameštaj, a nož je pronađen u dvorištu jer ga je Miroslav navodno bacio kroz prozor. Pištolj je u vlasništvu oca dvojice braće i on je ga je legalno posedovao.

Policija još istražuje šta se tačno desilo kobne noći. Isključena je mogućnost da je Dolores D. bila pomagač u ubistvu. Ta plavokosa devojka punije građe visoka je oko metar i 60 centimetara, pa je utvrđeno da nije mogla da nanese povredu svom dečku. Osumnjičeni Miroslav T. nalazi se u pritvoru.

Tokom jučerašnjeg dana hrvatski mediji preneli su izjavu jednog od komšija braće blizanaca, prema kojoj je Dolores D. izjavila policiji da je Srpkinja i da je rođena u Vršcu.

Medio.rs

Pogledajte još