Ugo Čavez u kritičnom stanju – aparati ga održavaju u životu?

0

Doktori iz bolnice na Kubi u kojoj je Čavez, ističu kako predsednika u životu održavaju samo aparati, dok Čavezov zamenik Nikolas Maduro tvrdi da je lider Venecuele u teškom stanju ali pri svesti

Venecuelanski predsednik Ugo Čavez pao je u komu nakon što se zakomplikovala njegova poslednja operacija, rekli su doktori iz bolnice na Kubi u kojoj je Čavez. Predsednik Venecuele je na aparatima koji ga održavaju na životu, kaže isti izvor i otkriva da Čavez “pokazuje veoma slabe znakove života”, a lekari bi svakog trenutka mogli da isključe aparate. Više detalja o Čavezovom stanju nije objavljeno.

U sredu ujutru, Čavezov zamenik Nikolas Maduro je rekao kako je predsednik u teškom stanju ali je odbacio tvrdnje da mu se stanje pogoršava.

– Čavez je pri svesti i zamolio nas je da građane obaveštavamo o njegovom stanju. Posebno je istakao da svima prenesemo realnu situaciju, koliko god ona bila teška
– rekao je Maduro.

Ugo Čavez je na operaciji bio 11. decembra, a od tada se u medijima pojavljuj vesti kako mu je sve lošije i da mu se zdravlje zakomplikovalo.

(Telegraf.rs)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.