Španska policija objavila fotografiju kostiju Jurišića, od koga su "zemunci" napravili gulaš

Simović je sudiji Fernandu Andreu Mereljesu do detalja opisao kako je Bojović pretukao Jurišića, isekao mu telo na komade, a zatim skuvao od njega gulaš.

(old_image)

- Rekli su mi da su napravili gulaš od Jurinih ostataka i da su ga pojeli. Odrali su mu kožu sa lica, zajedno sa kosom. Počeli su i da melju njegovo meso. Ali, mašina se pokvarila, pa su morali da kupe drugu - rekao je Simović sudiji.

I Sretko Kalinić, koji je učestvovao u ubistvu, potvrdio je Simovićeve reči.

- Jurišić je otišao u kupatilo da se istušira, a kada je izašao, Bojović je nasrnuo na njega i četiri ili pet puta ga udario čekićem po glavi. Krvi je bilo svuda, prskala je po zidovima. Telo je stavljeno na ćebe i odneto u kuhinju gde su ga isekli. Kada ga je isekao, Bojović je telo ostavio u frižideru. Bilo je već 11 sati uveče i nije želo da pravi buku i narušava kućni red - objasnio je Kalinić.

Sutradan se morbidna priča nastavila. Kalinić je kupio mašinu za mlevenje mesa, a Vladimir Milisavljević se ponudio da mu pomogne, prenosi Blic

- Počeli smo da ga meljemo, ali mašina se pokvarila, jer je Jurišić imao metak u telu, pa se zaglavio. Morali smo da nabavimo drugu mašinu, pa smo nastavili sa poslom - opisao je Kalinić.

Kosti su prerezane testerom i bačene u reku Manzanares, gde ih je policija pronašla skoro tri godine nakon zločina.

Pogledajte još