Španska policija objavila fotografiju kostiju Jurišića, od koga su "zemunci" napravili gulaš

0

Milana Jurišića brutalno su ubili Sretko Kalinić i Luka Bojović, svedočio je Miloš Simović pred španskim sudijom. Španska policija je pre nekoliko objavila i sliku posmrtnih ostataka ubijenog pripadnika "zemunskog klana".

Simović je sudiji Fernandu Andreu Mereljesu do detalja opisao kako je Bojović pretukao Jurišića, isekao mu telo na komade, a zatim skuvao od njega gulaš.

– Rekli su mi da su napravili gulaš od Jurinih ostataka i da su ga pojeli. Odrali su mu kožu sa lica, zajedno sa kosom. Počeli su i da melju njegovo meso. Ali, mašina se pokvarila, pa su morali da kupe drugu – rekao je Simović sudiji.

I Sretko Kalinić, koji je učestvovao u ubistvu, potvrdio je Simovićeve reči.

– Jurišić je otišao u kupatilo da se istušira, a kada je izašao, Bojović je nasrnuo na njega i četiri ili pet puta ga udario čekićem po glavi. Krvi je bilo svuda, prskala je po zidovima. Telo je stavljeno na ćebe i odneto u kuhinju gde su ga isekli. Kada ga je isekao, Bojović je telo ostavio u frižideru. Bilo je već 11 sati uveče i nije želo da pravi buku i narušava kućni red – objasnio je Kalinić.

Sutradan se morbidna priča nastavila. Kalinić je kupio mašinu za mlevenje mesa, a Vladimir Milisavljević se ponudio da mu pomogne, prenosi Blic

– Počeli smo da ga meljemo, ali mašina se pokvarila, jer je Jurišić imao metak u telu, pa se zaglavio. Morali smo da nabavimo drugu mašinu, pa smo nastavili sa poslom – opisao je Kalinić.

Kosti su prerezane testerom i bačene u reku Manzanares, gde ih je policija pronašla skoro tri godine nakon zločina.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.