LDP: Vlast odgovorna što je estradni menadžer postao pomoćnik ministra

0

LDP je saopštio da "sukobi u vladajućoj koaliciji oko sramne kadrovske politike neće amnestirati nijednu od stranaka na vlasti", jer su zajedno odgovorni što je estradni menadžer Saša Mirković postao pomoćnik ministra saobraćaja.

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je da „sukobi u vladajućoj koaliciji oko sramne kadrovske politike neće amnestirati nijednu od stranaka na vlasti“, jer su zajedno odgovorni što je estradni menadžer Saša Mirković postao pomoćnik ministra saobraćaja.

Dok u Srbiji svakoga dana sve više ljudi ostaje bez posla, (Ivica) Dačić, (Aleksandar) Vučić i (Mlađan) Dinkić vode ratove kako bi preuzeli svako javno preduzeće, mesto u vladi i državi na koje će imenovati svog partijskog nekvalifikovanog poslušnika – navodi LDP u saopštenju.

Vlada Srbije je 29. decembra 2012. godine imenovala Mirkovića, koji je kadar Srpske napredne stranke (SNS), za pomoćnika ministra saobraćaja, a Dinkić je prokomentarisao da on Mirkovića nikada ne bi angažovao kao saradnika.

Građanima je presela i Nova godina, dok su se iz svake vesti, čestitke i guranja pred televizijske kamere oni koji vode Srbiju utrkivali da izreknu što veću neistinu, nemoguće obećanje, pretnju ili neku drugu opasnu političku, ekonomsku ili socijalnu frazu – dodaje se u saopštenju LDP-a.

Izvor: Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.