Strašno: Vatrogasci i prolaznici gledali mladića kako se utapa, niko mu nije pomogao! (VIDEO)

0

Čak 22 vatrogasca i brojni posmatrači gledali su mladića kako pokušava da izađe iz jezera u koje je upao i niko se nije usudio da pritekne u pomoć, pa ae nesrećeni mladić nakon 15 minuta utopio.

Kenet Braun (20) iz Ilinoisa, utopio se 1. januara pred 22 vatrogasca i brojnim posmatračima, a cela tragedija je zabeležena kamerama.

Mladić je pokušao da pretrči zaleđeno jezero, međutim, led je popustio i našao se u ledenoj vodi (prema navodima YouTube korisnika bežao je od policije, ali ta informacija nije potvrđena.

Vatrogasci i policajci su brzo stigli na mesto događaja, ali očigledno i sami uplašeni da ne upadnu u jezero, prema njemu nisu kretali sve dok nije nestao ispod površine.

S obale su prema njemu punih 15 minuta neuspešno bacali uže, što se na kraju pokazalo fatalnom odlukom po mladića kojeg su mrtvog izvukli sat vremena kasnije.

Novinari lista „The Daily Caller“ su pokušali da dobiju objašnjenje zašto se prema mladiću gumenim čamcem nije krenulo ranije, ali vatrogasci su odbili da komentirišu slučaj.

(S media)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.