Zbog popularnosti, Vučiću otvaraju lažne naloge na društvenim mrežama

0

Predsednik SNS-a i privi potpredsednik Vlade – Aleksandar Vučić ima samo jednu zvaničnu stranicu na Facebooku i nalog na Twitteru, a sve ostalo što se ovih dana pojavljuje je lažno, potvrđuju iz njegove stranke.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ima samo jednu zvaničnu stranicu na Facebooku i nalog na Twitteru, a ostali „profili“ koji se u poslednje vreme pojavljuju u sve većem broju su lažni, rečeno je danas Tanjugu u toj stranci.

Kako objašnjavaju u informativnoj službi SNS, pojavljuje se sve veći broj „profila“ sa imenom Aleksandra Vučića zbog rasta njegove popularnosti, ali to nisu „profili“ lidera naprednjaka i mogu izazvati zabunu među korisnicima društvenih mreža, kao i medija.

Vučić nema profil već ima stranicu, kažu u SNS i preciziraju da je ta stranica www.facebook.com/vucicaleksandar, dok je na Twitteru njegov nalog www.twitter.com/avucic.

Sa porastom broja korisnika društvenih mreža raste i obraćanje političara preko Interneta koji na društvenim mrežama iznose informacije i stavove o aktuelnim događajima, ali i u SNS, i iz drugih stranaka i organizacija više su puta upozoravali da se pojavljuju lažni profili političara na kojima se iznose neistinite informacije i stavovi.

Izvor: Tanjug

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.