Panika u Džerziju: Pune pokretne stepenice krenule u suprotnom smeru (VIDEO)

0

Putnici su ostali potpuno zaprepašćeni, a mnogi su se i ozbiljno uplašili kada su pokretne stepenice u Džerzi Sitiju odjednom umesto nagore, krenule u suprotnom smeru. A sećate se kako simpatizeri SNS-a "uživaju" na pokretnim stepenicama?

Tridesetak putnika zauvek će zapamtiti iskustvo kada su po izlasku iz podzemne železnike stali na pokretne stepenice koje su odjednom krenule u suprotnom smeru. U jednom trenutku, stepenice koje su vozile putnike ka izlazu tj. prema gore, počele su da se kreću na dole što je kod putnika izazvalo ozbiljnu paniku.

Kao što ćete videti u video klipu u nastavku, putnici su u panici počeli da trče u suprotnom smeru, a neki su čak i preskakali ogradu kako ne bi izgazili jedini druge.

Na žalost, ovaj naizgled mali incident, ostavio je čak petoro ozbiljno povređenih osoba, od kojih su tri zadržane u bolnici.

Iako ova situacija u Džerzi Sitiju nije bila ni najmanje za smeh, nekako, teško je a ne setiti se čuvenog video klipa „Naprednjaci i pokretne stepenice“. Njima ova „moderna elektronska zmija“ koja ide gore-dole nije baš izazvala paniku, ali zbunjenost svakako jeste.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.