Palmina direktorka osuđena na šest meseci zatvora - nema više "kohibe"

Uslovna osuda izrečena joj je nakon što je priznala krivična dela i nagodila se sa tužilaštvom, uz obavezu da plati i 200.000 dinara. Kako se navodi u presudi, koja je postala pravosnažna u septembru 2011, ona je od aprila do novembra 2010. 16 puta privatno ručala u restoranu renomiranog hotela “My place” u Nišu, gde je naručivala uglavnom skoupocena jela, vina i cigare.

Ukupan ceh tih gozbi je bio oko 142.000 dinara, a “Tržnici” su fakturisani računi za pohovane krabe, kotlete lososa, australijsko vino “hardys shiraz”, “šardone” vinarije Radovanović, kubanske cigare od 2.500 dinara po komadu, piše Blic.

“Tržnici” je platila i račune za njen boravak u novosadskim hotelima sa pet zvezdica „Park“ i „Leopold I“, pod izgovorom da je bila na navodnim sastancima i savetovanjima sa potencijalnim investitorima.

Sanja Micić je oglašena krivom i da je u 2009. iz službenih spisa za raspisivanje oglasa radi prikupljanja ponuda za izradu idejnog rešenja rekonstrukcije pijace “Krive livade” na Bulevaru Nemanjića, uklonila originalnu odluku UO “Tržnice” i zamenila je falsifikovanim dokumentom, koji je, iako se minimalno razlikovao od originala, nakon poništenja tendera doveo do višemilionske tužbe protiv “Tržnice” od strane jednog ponuđača.

Pogledajte još