Kevin Kostner snima u Srbiji?

Producent i jedan od scenarista filma koji još uvek nema naslov je Lik Beson koji je u Srbiji već snimao film "Lock Out", reditelj je Džozef Mekginti Nikol (Čarlijevi Anđeli, Terminator: Spasenje), a ovih dana je objavljena lista još tri filmske zvezde koje će glumiti u ovom fimu, prenosi B92

Pored Kostnera u glavnim ulogama bi trebalo da se pojave i Koni Nilsen, Amber Herd i Hejli Stajnfeld, a koscenarista filma je Adi Hasak, piše thisisfakediy.co.uk.

U filmu koji će biti sniman u Parizu i Srbiji Kevin Kostner će igrati smrtno bolesnog agenta tajne službe koji se iz penzije vraća u poslednju misiju i koja treba da mu omogući da dođe u posed eksperimantalnog leka koji će mu možda spasiti život, ali koji ima i svoje negativne efekte:izaziva izrazite halucinacije i narkolepsiju.

Amber Herd će igrati ženu koja će pomoći Kostneru da dođe do leka, a mlada zvezda filma "Čovek zvani hrabrost" Hejli Stajnfeld će igrati njegovu ćerku sa kojom nije u baš najboljim odnosima i sa kojom pokušava da izgladi nesporazume. Još uvek nije objavljeno koju ulogu u filmu će tumačiti Koni Nilsen, zvezda filma "Gladijator".

Snimanje bi po najnovijim informacijama trebalo da počne u aprilu, a datum premijere još uvek nije određen.

Pogledajte još