Džajić: Očekujem bolju igru nego jesenas

"Imamo 15 utakmica, i na svaku treba da gledamo kao da je kvalifikaciona. Publika mora da prepozna želju kod igrača. Svesni smo da imamo samo 15 mečeva do kraja prvenstva i samo je to bitno", rekao je Džajić novinarima na stadionu Zvezde, gde su se okupili igrači povodom početka priprema za prolećni deo sezone.

"Očekujem bolju Crvenu zvezdu jer je kadra da bude bar 30 odsto bolja nego na jesen", dodao je on.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović kazao je da će prednost imati strani fudbaleri, ako uopšte budu dovođena pojačanja u klub.

"Sve je otvoreno, daj bože da dođe neki novi igrač. Dobro bi došlo ali znamo u kakavoj smo situaciji. Prednost će imati stranci jer je kod nas sve skupo i zauzeto", rekao je Stojadinović.

Potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović rekao je da je račun kluba blokiran za nešto manje od 3,5 miliona evra.

"Bez ozbira na blokadu računa mi možemo da funkicionišemo. Račun nam je trenutno blokiran za nešto manje od 3,5 miliona evra, a kada bude deblokiran neće ponovo lako ući u blokadu", rekao je Čović.

On je rekao i kada bi Marfin u Univerzal banka skinuli blokadu da bi "ta blokada bila upola manja nego što je trenutno".

Čović je istakao da nije potrebno žuriti što se tiče dovođenja novih igrača.

"Prelazni rok traje do 27. februara, gde se žurimo? Svi oni koji iz kluba huškaju medijima o tome ne misle dobro klubu", rekao je Čović.

Beta

Pogledajte još