Šeik Al Nahjan i Vučić u poseti Crvenoj zvezdi

Džajić je nakon posete šeika Al Nahjana rekao je da mu je velika čast što je klub iz Ljutice Bogdana posetio princ UAE, kao i da se nada njegovoj novoj poseti.

"Dolaskom u Crvenu zvezdu Bin Zajed učinio je veliku čast našem klubu. Izrazio je želju da poseti neku od naših utakmica na Marakani i mi ćemo mu sa velikim zadovoljstvom izaći u susret. Želim još jednom da mu se zahvalim i videćemo kako u budućnosti da uspostavimo još prisnije odnose", kazao je Džajić za klupski sajt.

"Šeik je čovek koji poznaje i koji voli sport i fudbal i mislim da naša saradnja sa njim može da bude na obostrano zadovoljstvo. Verujem da će uskoro doći na Marakanu i da će njegov dolazak biti veliki podstrek za naše navijače", dodao je on.

Potrpedsednik FK Crvene zvezde Nebojša Čović istakao je da ima "mnogo prostora" za saradnju sa šeikom Al Nahjanom, ali da ga niko iz kluba nije upoznao sa finansijskom sitacijom crveno-belih.

" U ovako kratkom roku, nismo ga upoznali sa finansijskom situacijom na Marakani. Istina je da umemo brzo da pričamo, ali ne baš toliko brzo", istakao je Čović.

Šeik je u posetu Zvezdi došao sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem, a obišli su muzej kluba, dok su mu posebnu pažnju privukli pehari Kupa evropskih šampiona i Interkontinentalnog kupa.

Šeik je na poklon dobio mini repliku pehara KEŠ i dresove i lopte fudbalskog i košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Princ Muhamed bin Zajed al Nahjan je 2008. godine preko jedne od svojih kompanija za oko 200 miliona evra kupio engleski Mančester siti.

Beta

Pogledajte još