Stiže nova serija: Kako će da se oblači mlada Keri Bredšo?

0

Nova serija "The Carrie Diaries" koja će da prati razvoj mlade Keri Bredšo, u Americi počinje da se emituje u ponedjeljak, a osim zanimljive radnje radujemo se i outfitima koje će likovi u seriji da nose.

S obzirom na to da je ova serija nastala od tvoraca superpopularne „Gossip girl“, glavni stilista je Eric Daman koji je za portal Fashionista objasnio kako će izgledati odeća mlade Keri.

Kako će „Keri iz osamdesetih“ da se oblači?

Na početku sam puno istraživao i gledao filmove Džona Hjuza. I sam sam bio u srednjoj školi u osamdesetima pa razumem Keri. Dosta stvari izvukao sam iz svoje prošlosti. Keri ima svoj individualan stil i voli da meša različite uzorke.

Svi žele da se oblače poput likova iz serije „Gossip girl“, hoće li isti slučaj biti i sa ovom serijom?

„Baš i ne. Išli smo na drugačiji pristup sa Keri. Želimo da podstaknemo klince da veruju u sebe i da budu svoji. Keri još uvek nema svoj prepoznatljiv izgled. Ona neće da se oblači kao odrasla Keri Bredšo.“

Što možemo da očekujemo?

„Mala ogrlica sa priveskom „C“ je njen omiljeni detalj. Keri nosi i torbu koju joj je mama poklonila, a koju joj je sestra uništila lakom za nokte. Za nju smo kupovali u dućanima kao što su Forever 21, H&M, ali i vintage buticima. Tako da će ona da nosi 70 posto savremenu odeću, a 30 posto vintage.“

(Index.hr)

Ostavite komentar

Your email address will not be published.