Najbolji pogled na London iz WC-a na 68. spratu dve milijarde funti vrednog solitera (VIDEO)

0

Iz WC-a na 68. spratu, koji se nalazi na 230 metara visine solitera "The Shard", moguće je diviti se londonskom pejzažu kao ni na jednom drugom mestu u britanskoj prestonici.

Stakleni soliter „The Shard“ u Londonu, piramidalnog je oblika i sadrži mnoštvo kancelarija, restorane na tri sprata, kao i 200 soba hotela „Shangri-La“ čije otvaranje je planirano na leto. Takođe, u „The Shardu“ je moguće iznajmiti za oko 50 miliona funti i jedan od 10 luksuznih apartmana.

Inače, najviši soliter u Zapadnoj Evropi – „The Shard“ visok je 310 metara i kao projekat vredi dve milijarde funti. Svečano otvaranje ovog solitera planirano je za 1. februar.

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju na ovom fascinantnom soliteru je najmanja prostorija – WC koji se nalazi na 68. spratu iz koga se pruža najlepši pogled na London. Iako su najbolji vidikovac u britanskoj prestonici, ovaj WC na 230 metara visine nije predviđen za svakodnevnu upotrebu.

Ovo je jedino mesto sa koga je moguće videti ceo London odjednom, i zato je ovo naravno početna tačka u istraživanju engleskog glavnog grada – kažu predstavnici „The Sharda“ i dodaju da su karte za spektakularno otvaranje već rasprodate.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.