Vermezović: Najznačajniji period u poslednjih 10 do 15 godina

"Imali smo nešto duži odmor jer smo želeli da se konsolidujemo posle naporne polusezone. Pred nama je najznačajniji period u poslednjih 10 do 15 godina", izjavio je Vermezović novinarima aludirajući na to da bi osvajanjem šeste uzastopne titule njegov tim ušao u klupsku i fudbalsku istoriju Srbije.

Vermezović je u sportskom centru Teleoptik u Zemunu rekao da nema posebnih problema sa igračima.

Na pitanje da li Partizanu treba igrač sredine terena, nakon što je Nemanja Tomić potpisao za turski Genčlerbirigli, Vermezović je rekao da njegovom timu nisu potrebna specijalna pojačanja jer mu je priključeno dosta mladih igrača iz Teleoptika.

Novinare je interesovalo i da li će Partizan dovesti nekog napadača, ali je Vermezović rekao da na tom delu terena računa na Aleksandra Mitrovića, Marka Šćepovića, Muhameda Zabiju i Eduarda Pašeka.

"Sve dok neko ne potpiše za neki drugi klub ja računam na njega", rekao je on.

Vermezović je izrazio optimizam da njegov tim može da uveća šest bodova prednosti na tabeli u odnosu na drugoplasiranu ekipu Crvene zvezde.

"Očekuje nas 15 teških utakmica i svaka je finale zbog toga što znamo šta nas čeka i kako će nam biti u sledeća četiri meseca. Na muci se poznaju junaci", rekao je on.

Na prozivci se nisu pojavili fudbaleri Eduardo Pašeko i Muhamed Zabija zbog, kako je rečeno, administrativnih problema.

Fudbaleri Partizana će danas obaviti testiranja, a sutra će otputovati na Taru na pripreme. Nakon toga, 25. januara, otputovaće u Antaliju gde će odigrati osam pripremnih utakmica.

Beta

Pogledajte još