Vuković zadoljan pobedom i ljut na igrače

0

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je u Saragosi da je zadovoljan pobedom u meču sa Belorusijom, ali da je ljut na nekoliko mlađih i starijih igrača koji nisu maksimalno angažovano uradili svoj deo posla.

Srbija je pobedila Belorusiju sa 34:28, u drugom kolu takmičenja u Grupi C na vetskom prvenstvu, a sutra u 18.00 sastaje se sa Saudijsmom Arabijom.

„Kada smo bolje odigrali odbranu popravili smo i napad. Mislim da smo na dobrom putu. Malo sam ljut na nekoliko mlađih i starijih igrača, jer nisu iskoristili maksimalno svaki minut na terenu. Znam da nije lako igrati kada se vodi sa devet ili deset golova razlike, ali očekujem makar da se vidi želja“, rekao je Vuković novinarima posle meča.

On je dodao da očekuje snažan otpor Saudijske Arabije, ali da je dobro što danas nije forsiran ni jedan igrač.

„Protiv Saudijske Arabije očekuje nas duboka odbrana. Dobro je što danas nismo nikoga potrošili previše. Kvalitet bi morao da dođe do izražaja. Znam da će trebati dosta vremena da se slomi otpor. Zovu ih „sinovi pustinje“, jer su ponosan narod koji je navikao na teškoće“, rekao je Vuković.

On je naglasio da zna da je njihov selektor, bivši hrvatski reprezentativac, Nenad Kljajić obećao pobedu protiv Srbije, a onda je pogledao u okupljene novinare i dodao: „Ili ste me ložili“.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.