Ana Stanić o "Prvom glasu Srbije": Sara slabije peva, ali odlično izgleda

Pevačica Ana Stanić kaže da je Sara zasluženo ušla među tri superfinaliste “Prvog glasa”, iako je umesto vokalne sigurnosti pokazala da vlada scenom. Sara se, kaže Ana, istakla plesnim pokretima, dok je Zoran dokazao da je vrlo specifičan i talentovan kada je pevanje u pitanju.


"Zoran je možda tehnički bolje otpevao pesme, ali je Sarin kompletan nastup u subotu bio upečatljiviji"
, kaže Ana Stanić.

Ona smatra da se radi o kvalitetnim pevačima, ali da je uprkos nazivu popularne emisije, za pravu muzičku zvezdu i pobednika takmičenja potrebno i glas i stas.

(old_image)

"Iako se emisija zove “Prvi glas Srbije”, ipak se vezujemo za ceo utisak, a na njega utiču glas, izgled, personaliti, ponašanje na sceni i pokreti. Svi finalisti pevaju odlično, neki i izvanredno, ali Sara ima harizmu jedne zvezde iako neko drugi možda bolje peva", objašnjava poznata pevačica.

Iako ima samo reči hvale za finaliste, Ana je navijala za Sašku Janković, koja je prema mnogima, zaslužila da se nađe u društvu sadašnjih superfinalista, ali je zbog glasova publike morala da napusti dalje takmičenje.

"Moj favorit je bila Saška zbog fantastičnog glasa i energije na sceni", zaključuje Ana Stanić.

Inače, prema rezultatima ankete “Da li je Sara Jovanović zasluženo u superfinalu?”, koja je juče objavljena na sajtu “Blica”, većina čitalaca smatra da je Zoran u subotu bio bolji, te da je on trebalo da uđe u superfinale.

(Blic)

Pogledajte još