Belodedić, Bunjevčević i Pantelić: Pomoći ćemo Zvezdi!

Prvi se oglasio Siniša Mihajlović, koji je razočarao mnoge navijače, izjavom da njegov doprinos neće biti nikakav i da je dovoljno to što je njegov transfer iz Zvezde u Romu bio višemilionski.

Ipak, svoju poruku poslali su i neki drugi. Mile Belodedić, Marko Pantelić i Goran Bunjevčević u glas poručuju da će pomoći svom klubu.

Legendarni libero iz Rumunije poručuje:

"Na celu ideju gledam pozitivno. Istina je da se teško živi, ali onaj ko voli mora i da pomogne Crvenoj zvezdi. Drago mi je da će sve biti javno jer se time sprečavaju prevare. Sigurno bih pomogao, ne znam koliko, ali u skladu s mogućnostima."

Goran Bunjevčević, sjajni defanzivac, nekadašnji kapiten i sportski direktor takođe nema dilemu o tome da li treba pomoći klubu.

"Ideja je odlična, nadam se da će zaživeti. Crvena zvezda me je napravila velikim igračem, osvojio sam dve titule i dva kupa. Nikada u životu ne bih imao ovo što imam da nije bilo Zvezde. Spreman sam da pomognem onoliko koliko mogu."

I Marko Pantelić jasno je poručio:

"Uvek sam tu za moju Crvenu zvezdu!"

Ostaje da se vidi kakvo će biti mišljenje ostalih legendi i bivših igrača, jer su oči armije navijača uprte u Nemanju Vidića, Nikolu Žigića, Boška Jankovića i ostale kojima je Zvezda dala mnogo i koji bi i na ovaj način mogli da joj se oduže.

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Pogledajte još